logga_signatur_mail

Linda 2.0

Jag arbetade som frilans stylist för några år sedan och har sedan dess vidarutbildat mig inom marknadsföring och strategi och arbetat som kommunikatör och PR ansvarig. Idag är jag en uppdaterad och laddad version av mitt gamla jag, Linda 2.0.

Mina tidigare kollegor och affärsbekanta har redan kontaktat mig när de hörde ryktet, men nu är det officiellt att jag startar Karma PR.Som jag längtat efter detta och jag hoppas du vill följa oss på resan, se vad vi gör, bli inspirerad och anlita oss.

Karma handlar om att det du ger av dig själv till dig själv och till andra, kommer komma tillbaka. Detta måtto arbetar vi efter, helt enkelt- som du sår får du skörda! Och det om något gäller public relations, därav vårt namn Karma PR.

Här på bloggen kommer jag skriva om vad vi gör, om nyheter och trender inom det vi arbetar med.
Kika runt på vår hemsida för att läsa mer, du kan också följa oss på Instagram @karmapr.se för inspiration,  vi finns också på Facebook för lite nyheter om blandade ting.

Ha en fantastisk måndag, en ny start för en ny vecka!

Etiketter: mode