Om

Karma PR är ett kreativt, konstnärligt och idérikt företag. Karma PR ser möjligheter och det stora i det lilla. En kombination av PR, strategi och visualisering som gör det bästa för att stärka ert varumärke.

Linda Lindberg, VD, Creative director Linda Lindberg, VD, Creative director
Jag som grundade Karma PR heter Linda Lindberg. Jag har arbetat över 12 år som kommunikatör, pr-ansvarig, stylist och visual merchandiser, både på stora företag, idella organisationer och som frilans.
Jag är utbildad marknadsstrateg, dekoratör och skräddare och har mångårig erfarenhet inom framförallt mode och inredning.

Jag lägger stor vikt på kreativitet, struktur och att hålla en god kontakt med min kund och deras önskemål. Jag arbetar för att på ett kreativt och konstnärligt sätt förmedla försäljning. Kunder som vänder sig till oss vill främst öka sin försäljning oavsett om det gäller att nå ut på sociala medier, stärka sitt PR arbete eller om det gäller  att få fler kunder till den lokala butiken. Jag vill att våra projekt ska genomsyras av  inspiration, motivera kundens kund och både stärka varumärket och öka dess försäljning.

För att veta mer om våra projekt, få inspiration eller nyheter inom branschen,  Karma Pr blogg och givetvis våra sociala medier Facebook och Instagram.

Följ och inspireras av Karma PR @karmapr.se

Idag på tulpanensdag så är kontoret piffat. Då blir måndagen så mycket trevligare 😊⚘
Nytt blogginlägg om Rosa Bandet, goodwill marknadsföring och csr. Länk i profilen. #blogg #rosa bandet #marknadsföring #handel