logga_signatur_mail

Om

Karma PR är ett kreativt, konstnärligt och idérikt företag. Karma PR ser möjligheter och det stora i det lilla. En kombination av PR, strategi och visualisering som gör det bästa för att stärka ert varumärke.

Linda Lindberg, VD, Creative director Linda Lindberg, VD, Creative director
Karma Pr erbjuder kreativa PR-lösningar med varumärkesbyggande i fokus. Jag arbetar främst med företag och varumärken inom retail, mat, mode, inredning och livsstil. Jag skräddarsyr PR-strategier för varje enskild kund för att på bästa sätt generera goda resultat och uppnå mätbara och formulerade mål. Jag  erbjuder strategisk rådgivning, pressbearbetning och projektledning och genomförande av event. 

Jag som driver och grundade Karma PR heter Linda Lindberg. Jag har arbetat över 12 år som kommunikatör, pr-ansvarig, stylist och visual merchandiser, både på stora företag, ideella organisationer och som frilans.
 

 

Följ och inspireras av Karma PR @karmapr.se

Real Index en spännande rapport från Precont-Pegasus om svenska kedjor inom handeln. Läs mer på www.market.se . . #realindex #market #retail #detaljhandel #svenskhandel #pr #online #shopping

Kunder

.