logga_signatur_mail

Karma Pr erbjuder tjänster som PR & sociala medier, varuvisning, styling och strategi. Jag utför också andra tjänster som kan uppkomma i samband med detta tex  analyser  och rapporter, hemside konsultation, bildhantering m.m.

Marknadsföring & strategi

Vad är ert mål och hur ska ni nå dit? Vilka vägar finns det, vilka vägar är de bästa och vilka vägar är de mest kostnadseffektiva och långvariga. Karma PR hjälper till med er strategi om den inte redan är satt, och därmed även en marknadsplan. Idag finns det många vägar att nå ut och det gäller att hitta de bästa för just ditt företag. Det finns köpta marknadsplatser/annonser, PR och sociala medier. Vissa kan man se en omedelbar effekt av medan andra är mer långsiktiga. 

PR & Sociala medier

Med en bra PR plan, strategi och arbete så kommer försäljningen öka och varumärket stärkas. PR handlar om att synas i icke betalda kanaler, få t.ex. tidningar att skriva en artikel som gynnar företaget. Att synas i andras sociala medier eller att bli omtalad i t.ex. tv. Att påverka människor och bygga upp relationer till dem för att bli ihågkommen när de ska anlita någon för en tjänst eller köpa en produkt. Att vara den som människor tänker på först. Karma PR kan hjälpa er med ert PR arbete både genom planer och strategier, men också genom att arbeta regelbundet med just er. Jag hjälper er också med era sociala medier som är en del av PR biten.

Varuvisning

Visualisering handlar om att synliggöra produkterna för kunderna, få dem att längta efter och köpa  det man säljer. Att lägga tid på visualisering och varuvisning ger effekt. Att förstå hur man kan påverka människors beteenden genom att visa sina produkter på ett visst sätt ökar försäljningen. Jag hjälper er med att hitta de bästa visualiseringssätten för just er, hjälper er att genomföra detta i er butik, på mässan eller eventet och ger er verktyg för att fortsätta arbeta på ett visualiserande sätt.

Styling

Mode- och inredningsreportage eller reklambilder måste förmedla en känsla, en stil eller en trend annars fångar vi inte uppmärksammheten från personen som ska titta på det. Jag ser också vilken er målgrupp är och anpassar stylingen efter den och samtidigt ger den något nytt och intressant.
Jag utför styling för er och kommer gärna med förslag och ideér på hur vi fångar just er målgrupp.

 

Priser

En fast prislista finns inte, då det är väldigt individuellt för olika företag vad ni vill ha hjälp med. Kontakta mig så bokar vi ett kostnadsfritt möte och pratar igenom vad ni vill ha hjälp med, vad jag kan göra för er och sedan får ni ett kostnadsförslag. Kontakta mig på: linda@karmapr.se